suggesties

Wij verzorgen graag uw feest ter plaatse : bij u thuis, in een tent of in een externe feestzaal. Alles is mogelijk. Tijdens een gepersonaliseerd bezoek wordt naast de feestmaal zelf, ook elk ander belangrijk onderdeel van het feest besproken. (dranken, huur van materiaal, dienst, decoraties, enz)
Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje van gerechten om een menu samen te stellen.
Maar ook andere formules zijn uiteraard mogelijk en worden uitgewerkt volgens uw wensen en ideeën. (receptie, walking dinner, buffet, wok, …)

Koude voorgerechten
Eigentijdse salade folle met kwartel, sint-Jacobsvrucht en gekonfijte zalm
Bonbon van gerookte Schotse zalm met een taboulé van zeevruchten
Ganzenleverterrine met een confit van groene tomaten en crispy Serranoham

Warme voorgerechten
Ravioli van groene asperges, mousseline van kreeft en groene kruiden
Oesters floraal met krokante spekjes
Risotto van boschampignons, gebakken eendenlever

Hoofdgerecht vis
Zeebaarsfilet met een tatin van tomaat, venkel en mosselen
Rode mul met zuiderse groenten, olijven en risotto pesto
Zeetongfilet met een ragout van schelpen

Hoofdgerecht vlees
Kalfsfilet met shimeji en zwezerikragout, wortelgroenten
Holstein runderhaas met béarnaise, seizoengroenten en spekaardappelen
Eendenfilet ‘bigaradesaus’, grondloof en rode biet

Desserten
Gebakken ananas, crème van witte chocolade en pistache roomijs
Verloren brood met gekarameliseerd fruit en huisbereide vanilleroomijs
Fantasie van chocolade met Italiaanse schuim en vanillesaus