suggesties

Koude voorgerechten
Eigentijdse salade folle met kwartel, sint-Jacobsvucht en gekonfijte zalm
Bonbon van gerookte Schotse zalm met een taboulé van zeevruchten
Ganzenleverterrine met een confit van groene tomaten en crispy Serranoham

Warme voorgerechten
Ravioli van groene asperges, mousseline van kreeft en groene kruiden
Oesters floraal met krokante spekjes
Risotto van boschampignons, gebakken eendenlever

Hoofdgerecht vis
Zeebaarsfilet met een tatin van tomaat, venkel en mosselen
Rode mul met zuiderse groenten, olijven en risotto pesto
Zeetongfilet met een ragout van schelpen

Hoofdgerecht vlees
Kalfsfilet met shimeji en zwezerikragout, wortelgroenten
Holstein runderhaas met béarnaise, seizoengroenten en spekaardappelen
Eendenfilet ‘bigaradesaus’, grondloof en rode biet

Desserten
Gebakken ananas, crème van witte chocolade en pistache roomijs
Verloren brood met gekarameliseerd fruit en huisbereide vanilleroomijs
Fantasie van chocolade met Italiaanse schuim en vanillesaus